Ειδικού τύπου

Υπηρετούμε την κοινωνία. Διατηρούμε την ασφάλεια. Προσφέρουμε λειτουργικότητα. Κάθε όχημα ειδικού τύπου της Scania εξυπηρετεί μία βασική ανάγκη στην κοινωνία μας.


Σε πολλές περιπτώσεις, αυτά τα φορτηγά κατασκευάζονται για τους ανθρώπους που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να σώσουν, να βοηθήσουν ή να προστατεύσουν τους άλλους. Απαιτητικές εργασίες όπως η διάσωση και η πυρόσβεση, ο καθαρισμός και η αποκομιδή απορριμμάτων, η άμυνα και η διατήρηση της ειρήνης.


Aυτά τα οχήματα είναι εξειδικευμένα σε τόσο υψηλό βαθμό κάτι που τα κάνει ιδιαιτέρως σύνθετα. Και η Scania είναι εκεί για να σας βοηθήσει να απαντήσετε στην πρόκληση με μία λύση που να περιλαμβάνει ακριβώς την καμπίνα, τον κινητήρα, το κιβώτιο μετάδοσης και το σασί που χρειάζεστε. Αυτό περιλαμβάνει επίσης εξειδικευμένα προϊόντα όπως η καμπίνα πληρώματος Scania ή η καμπίνα χαμηλής εισόδου.


Τα οχήματα που λειτουργούν με ανανεώσιμα καύσιμα είναι άλλη μία ειδικότητα της Scania. Η Scania μπορεί να παρέχει φορτηγά με κινητήρες προσαρμοσμένους για αιθανόλη με την ίδια αποδοτικότητα όπως ένας σύγχρονος ντιζελοκινητήρας, καθώς και φορτηγά που είναι συμβατά με 100% βιοντίζελ. Και φυσικά όλα παρέχονται με την αξιοπιστία που έκανε τη Scania διάσημη και Νο 1 επιλογή προτίμησης παγκοσμίως.