Μακρινών αποστάσεων

Ισχύς, πάθος και απόδοση. Τα φορτηγά μεταφορών μεγάλων αποστάσεων της Scania συνδυάζουν την υψηλότερη ποιότητα, την τεχνολογία αιχμής με μοναδικές επιλογές προσαρμογής. Το αποτέλεσμα είναι ξεχωριστή οικονομία λειτουργίας, καλή εντύπωση στον οδηγό και οχήματα ακριβώς κατάλληλα για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.


Ένα φορτηγό Scania αποτελεί με πολλούς τρόπους το όνειρο κάθε οδηγού. Η ξεχωριστή καλαισθησία και η άφθονη άνεση της καμπίνας έχουν κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση. Ο ακριβής χειρισμός και η ευστάθεια τους, σας εξασφαλίζουν ότι θα φτάσετε με το ίδιο στιλ με το οποίο αναχωρήσατε.


Η οικονομία καυσίμου και ο χρόνος διαθεσιμότητας είναι τα χαρακτηριστικά της Scania. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην βέλτιστη οικονομία καυσίμου που ωφελεί την επιχείρησή σας.


Είτε ταξιδεύετε με τη φοβερή ισχύ του θρυλικού V8 της Scania είτε με τους φημισμένους μονομπλόκ κινητήρες, μπορείτε πάντα να βασίζεστε στη μεγάλη απόδοση και την οδική συμπεριφορά. Με ένα γύρισμα του κλειδιού αισθάνεστε στη στιγμή την ισχύ που κάνει κάθε οδηγό να χαμογελά με σιγουριά.

 • Βυτιοφόρα και οχήματα μεταφοράς χύδην φορτίου

  Ελαφριά, αξιόπιστα με τέλειο χειρισμό - η τέλεια επιλογή για εφαρμογές βυτιοφόρων και οχημάτων μεταφοράς χύδην φορτίου.

 • Ψυγεία

  Η αξιοπιστία, ο μεγαλύτερος χρόνος διαθεσιμότητας, η υψηλή μέση ταχύτητα, και η μεγάλη ποικιλία επιλογών κάνουν όλη τη διαφορά.

 • Αυτοκινητάμαξες

  Η μεταφορά οχημάτων απαιτεί υψηλά ειδικευμένους συνδυασμούς φορτηγών.

 • Μουσαμάδες

  Για φορτηγά & τράκτορες γενικής χρήσης, η Scania προσφέρει άριστη ευελιξία.

 • Ολοκληρωμένα οχήματα

  Για φορτηγά & τράκτορες γενικής χρήσης, η Scania προσφέρει άριστη ευελιξία.