24ωρη Βοήθεια

Η Scania Assistance είναι πάντα διαθέσιμη να σας βοηθήσει - οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.


Το Scania σας είναι ένα άριστο όχημα, κατασκευασμένο για να σας εξασφαλίσει μεγάλη διαθεσιμότητα και χωρίς να σας προκαλέσει προβλήματα. Αλλά εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να σας βοηθήσουμε, ανεξάρτητα από το λόγο ακινητοποίησης του οχήματος.


Εάν συμβεί οτιδήποτε απροσδόκητο, οι οδηγοί σας μπορούν απλώς να καλέσουν την Scania Assistance και να μιλήσουν σε κάποιον από τους επαγγελματίες μας - στη δική τους γλώσσα. Η ομάδα της Scania Assistance γνωρίζει το φορτηγό σας και μπορεί να φροντίσει να σταλεί ένα όχημα για σέρβις, με τα σωστά ανταλλακτικά και εργαλεία. Αυτοί θα βοηθήσουν επίσης να επιταχυνθούν οι εργασίες και να υπολογιστούν τα κόστη του συνεργείου. Μπορούν επίσης να φροντίσουν να έχετε ένα όχημα αντικατάστασης, ή ακόμη και πρακτική βοήθεια για προσωρινό κατάλυμα. Και το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν χρεώνεστε για τις κεντρικές υπηρεσίες που παρέχει η Βοήθεια Scania.


Βάσει των εκτενών μελετών μας και της εμπειρίας μας, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι οι βασικότεροι παράγοντες που επηρεάζουν τη συνάρτηση της αποδοτικότητας των καυσίμων είναι τρεις: το όχημα, ο οδηγός και το σέρβις. Στους τομείς αυτούς και φυσικά στις σχέσεις μεταξύ τους, όπως είναι τα συστήματα υποστήριξης οδηγού, έχουμε εντοπίσει μεγάλες δυνατότητες για βελτιωμένη εξοικονόμηση καυσίμων που ταιριάζουν στον καθένα.