Επισκευές Scania

Κανένας δεν γνωρίζει το όχημά σας καλύτερα από εμάς. Και κανένας δεν μπορεί να εντοπίσει τις βλάβες ή να έχει πρόσβαση σε ανταλλακτικά τόσο γρήγορα όσο εμείς. Για το λόγο αυτό είναι λογικό να απευθυνθείτε στη Scania για όλες τις επισκευές σας.


Όταν τα οχήματά σας χρειάζονται επισκευές, σε ποιόν είναι καλύτερο να απευθυνθείτε αν όχι στο συνεργείο της Scania; Κανένας δεν γνωρίζει το όχημα Scania καλύτερα από εμάς, και αυτό σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να βγάλει το όχημά σας στο δρόμο πιο γρήγορα από εμάς.


Οι υψηλά εξειδικευμένοι τεχνικοί μας έχουν το πλεονέκτημα της πιο σύγχρονης τεχνικής πληροφόρησης, του συστήματος εντοπισμού βλαβών μέσω υπολογιστή - του Scania Diagnos, όλων των σωστών εργαλείων για κάθε δυνατή εργασία και άμεση πρόσβαση στο τεράστιο απόθεμα ανταλλακτικών μας. Και σε περίπτωση που πρέπει να παραγγείλετε ανταλλακτικά, μπορούν να παραδοθούν μέσα σε 24 ώρες το πολύ - οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στον κόσμο - και συνήθως πάρα πολύ γρήγορα.


Και επιπλέον, προσφέρουμε τις περισσότερες επισκευές μας σε μία σταθερή τιμή για πρόσθετη ηρεμία και ευκολία διαχείρισης.

Όταν επιλέγετε τη Scania για τις επισκευές σας, επωφελείστε από την διευκόλυνση να γνωρίζετε την πλήρη τιμή κάποιας επισκευής από την αρχή. Εντελώς απλά, τα Πακέτα Εργασιών περιλαμβάνουν το κόστος όλων των ανταλλακτικών, της εργασίας και των αναλώσιμων. Και το τιμολόγιο που λαμβάνετε θα αντιστοιχεί ακριβώς στην προσφορά - έτσι δεν θα έχετε απροσδόκητες εκπλήξεις.


Οι σταθερές μας τιμές έχουν υπολογιστεί με βάση την μεγάλη μας εμπειρία στην πραγματοποίηση επισκευών σε εκατοντάδες χιλιάδες οχήματα. Γνωρίζουμε ακριβώς πόσο διάστημα χρειάζεται για να γίνει κάποια επισκευή. Και αν χρειαστεί λίγο περισσότερο, αναλαμβάνουμε εμείς το κόστος - όχι εσείς.


Ορισμένες επισκευές περιλαμβάνουν “σχετικά ανταλλακτικά” που πρέπει να αντικατασταθούν ταυτόχρονα, και αυτά περιλαμβάνονται πάντα στην σταθερή τιμή. Και αν κατά τη διάρκεια κάποιας επισκευής ανακαλύψουμε κάποια άλλη εργασία που πρέπει να πραγματοποιηθεί, θα σας δώσουμε μία σταθερή τιμή και για αυτή επίσης, πριν πραγματοποιήσουμε την εργασία.


Τα κόστη για πολλές επισκευές δημοσιεύονται στον τιμοκατάλογό των συνεργείων μας, ή μπορείτε απλά να μας τηλεφωνήσετε και να τους ζητήσετε μία προσφορά όταν κλείνετε ένα ραντεβού.