Συμβόλαιο συντήρησης Scania

Ένα συμβόλαιο συντήρησης Scania είναι ο ιδανικός τρόπος να εξασφαλίσετε μέγιστο χρόνο διαθεσιμότητας με ελάχιστο κόστος - και ηρεμία. Μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι τα οχήματά σας συντηρούνται άριστα και ότι δεν θα υπάρξουν απροσδόκητα κόστη.


Όταν υπογράφετε ένα συμβόλαιο με το συνεργείο της επιλογής σας, λαμβάνετε το συνιστώμενο πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης για τα οχήματά σας, με βάση τις προδιαγραφές και τις προγραμματισμένες συνθήκες οδήγησης. Μπορούμε να συμπεριλάβουμε ακόμη και τον εξοπλισμό που δεν περιλαμβάνεται στο σασί καθώς και τις πρόσθετες κατασκευές.


Εσείς απλώς πληρώνετε ένα σταθερό μηνιαίο τίμημα, ή εξοφλείτε όλο το ποσό σε μία δόση. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζετε το κόστος συντήρησης για ολόκληρη τη διάρκεια του συμβολαίου, απλοποιείτε την κατάρτιση του προϋπολογισμού σας και έχετε τη δυνατότητα να τιμολογήσετε τις μεταφορές σας και τους πελάτες σας με σιγουριά. Και επειδή συνεργάζεστε πάντα με το ίδιο συνεργείο, η ομάδα του σέρβις γνωρίζει λεπτομερώς τα οχήματά σας και το ιστορικό λειτουργίας τους για αποτελεσματική και ακριβή διάγνωση σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.


Τα οχήματα που υποστηρίζονται από ένα συμβόλαιο συντήρησης Scania επωφελούνται επίσης από υψηλότερη εναπομένουσα αξία.

[Προαιρετικό σε Εθνικούς ιστοτόπους. Αφαίρεση από Εταιρικό ιστότοπο]