Υπηρεσίες συνεργείου

Το συνεργείο της Scania είναι ο εταίρος σας για το σέρβις. Και όπου μας συναντήσετε, θα βρείτε το ίδιο υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και αποκλειστικότητας.


Οι υπηρεσίες του συνεργείου μας έχουν στόχο να κάνουν τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη, ενώ συνεισφέρουν στο τελικό σας κριτήριο. Σκεφτόμαστε ολόκληρη την επιχείρησή σας και προσφέρουμε ευέλικτες λύσεις για να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε το χρόνο διαθεσιμότητας και να επιτύχετε τους στόχους της επιχείρησής σας.


Οι υψηλά επαγγελματικές μας ομάδες είναι εκεί για να σας προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές σχετικά με την προληπτική συντήρηση, τα διαστήματα συντήρησης, τα σχετικά εξαρτήματα και για τις σωστές ενέργειες στη σωστή στιγμή. Αυτές οι επαγγελματικές συμβουλές - μαζί με τη σωστή συντήρηση και τα ανταλλακτικά - κάνουν όλη τη διαφορά και αποτρέπουν τις απροσδόκητες, δαπανηρές και χρονοβόρες μηχανικές βλάβες. Ακριβώς ότι χρειάζεστε για να έχετε την ψυχική σας ηρεμία.


Έχουμε πάνω από 20.000 επαγγελματίες, συμπεριλαμβανόμενων 14.000 τεχνικών, οι οποίοι εργάζονται στα 1.500 συνεργεία μας σε ολόκληρη την υφήλιο. Πρόκειται για πολλά αφιερωμένα μυαλά - και χέρια - στην εργασία. Είμαστε ο εταίρος σας για το σέρβις. Και όπου μας συναντήσετε, μπορείτε να περιμένετε πάντα το ίδιο υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού - και αποκλειστικότητας στο χρόνο διαθεσιμότητάς σας.

  • Συμβόλαιο συντήρησης Scania

    Εξασφάλιση άριστης συντήρησης οχημάτων, με προβλέψιμο κόστος.

  • Επισκευές Scania

    Βολικές αρχικές τιμές που περιλαμβάνουν όλα τα ανταλλακτικά, την εργασία και τα αναλώσιμα.

  • Scania Assistance

    Εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, θα σας βοηθήσουμε να έχετε πάλι το όχημά σας στο δρόμο γρήγορα - οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.