Ανταλλακτικά

Για να εξασφαλίσετε ότι το όχημα Scania σας ανταμείβει με τη μεγάλη διάρκεια ζωής και το χρόνο διαθεσιμότητας για τα οποία κατασκευάστηκε, πρέπει να το συντηρείτε με ανταλλακτικά Scania.

Τα ανταλλακτικά Scania προσθέτουν αξία στην επιχείρησή σας μεγιστοποιώντας το χρόνο διαθεσιμότητας. Η υψηλή τους ποιότητα είναι ειδικά σχεδιασμένη για άριστη απόδοση, αντοχή, οικονομία καυσίμου και ασφάλεια. Και είναι πάντα διαθέσιμα - οποτεδήποτε και οπουδήποτε τα χρειαστείτε. Μία εγγύηση ενός έτους σας ακολουθεί οπουδήποτε πηγαίνετε.

Οι ομάδες των ειδικών μας για τα ανταλλακτικά αναγνωρίζουν και οργανώνουν γρήγορα τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε. Και το δίκτυο logistics είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα στον κόσμο: όλοι μας οι αντιπρόσωποι και τα συνεργεία διατηρούν άφθονα αποθέματα όλων των πιο κοινών ανταλλακτικών, και ακόμη και τα πιο ασυνήθιστα ανταλλακτικά ή τα ανταλλακτικά για παλαιότερα οχήματα, μπορούν να παραδοθούν σχεδόν παντού στον κόσμο εντός 24 ωρών το πολύ. Μία πλήρης εγγύηση σας ακολουθεί οπουδήποτε πηγαίνετε. Με άλλα λόγια, δεν θα σας κάνουμε να περιμένετε όταν πρέπει να είστε σε κίνηση.

 • Ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά

  Τα ανακατασκευασμένα στο εργοστάσιο ανταλλακτικά Scania σας προσφέρουν ποιότητα και αξιοπιστία - σε ανταγωνιστικές τιμές.

 • Λάδι Scania

  Προστατεύει και παρατείνει τη διάρκεια ζωής των οχημάτων σας - οπουδήποτε και αν εργάζεστε και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες οδήγησης.

 • Παλαιοί φίλοι

  Ανταλλακτικά, λύσεις τιμολόγησης και βελτιώσεις παλαιότερων οχημάτων.

 • Δίκτυο διανομής ανταλλακτικών

  Το σωστό ανταλλακτικό, στη σωστή θέση, τη σωστή στιγμή - οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρίσκεστε.