Scania Touring

SCANIA TOURING :  100% Scania

Προνόμιο να το έχεις. Απόλαυση να το οδηγείς. Ευχαρίστηση να ταξιδεύεις μαζί του.


Το λεωφορείο Scania Touring είναι ένα καινούριο λεωφορείο, σχεδιασμένο αποκλειστικά από την Scania. Η Scania κατασκευάζει το σασσί  και όλη την γραμμή κίνησης δηλαδή κινητήρα, σασμάν διαφορικό κτλ στην Σουηδία και συναρμολογεί το αμάξωμα σε δικό της εργοστάσιο στη Higer στην Σαγκάη.  Η γραμμή παραγωγής  λειτουργεί κάτω από την αποκλειστική παρακολούθηση και τον πλήρη έλεγχο μηχανικών της Scania οι οποίοι εξασφαλίζουν την ανώτερη ποιότητα που αναμένεται από ένα 100% Scania όχημα.

Με το νέο Scania Touring οι Σχεδιαστές και οι Μηχανικοί της Scania δημιούργησαν το πιο ελκυστικό και πρακτικό μεταφορικό μέσο για τους μοντέρνους ταξιδιώτες του κόσμου.

Θα εκτιμήσουν την έξυπνη σχεδίαση η οποία μετατρέπει τα μακρινά ταξίδια σε μια ευχάριστη εμπειρία. Το Scania Touring θα ικανοποιήσει και θα ξεπεράσει τις προσδοκίες τους με απαράμιλλη ασφάλεια και άνεση που καλύπτει όλα τα  γούστα.

Η Scania έχει την πλήρη ευθύνη του Scania Touring, από το εργοστάσιο έως τον τελικό πελάτη. Τα εξουσιοδοτημένα μας συνεργεία έχουν την ευθύνη για την επισκευή και συντήρηση και του σασί αλλά και του αμαξώματος με πλήρη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και για τα δύο. Οι πελάτες που κινούνται μέσα στην Ευρώπη, έχουν την δυνατότητα χρήσης 1.500 εξουσιοδοτημένων συνεργείων! H Scania εγγυάται 100% για τα ανταλλακτικά του αμαξώματος αλλά και για την άμεση παράδοση τους από τις κεντρικές αποθήκες της στο Βέλγιο.

Το Scania Touring προορίζεται να γίνει ένα αγαπημένο όχημα για τους ιδιοκτήτες λεωφορείων σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένα παγκόσμιο λεωφορείο.

100% Service, Ανταλλακτικά, Εγγύηση από Scania. ABS, ESP, Traction control, Hill hold, retarder, opticruise χωρίς συμπλέκτη. Και φυσικά η χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου στην αγορά.