Ασφάλεια και τεχνολογία

Όλα τα οχήματα της Scania είναι σχεδιασμένα να παρέχουν μοναδική λειτουργική οικονομία και έτσι μειώνονται αυτόματα οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Η ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς, περιλαμβανομένης της ισχυρής επίδρασης του οδηγού και των πολλών έξυπνων συστημάτων υποστήριξης, βοηθούν τον οδηγό να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του οχήματος, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.


Μέσω συνεχούς έρευνας και τεχνολογικών τελειοποιήσεων, παρέχουμε όλα όσα είναι απαραίτητα – και όσα είναι δυνατά – για τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και ενέργειας. Από προηγμένη αεροδυναμική και απεριόριστα μεταβλητά συστήματα ψεκασμού υψηλής πίεσης έως εξαιρετικά αποδοτική τεχνολογία πέδησης. Για να μην αναφέρουμε τους άνετους εσωτερικούς χώρους για βελτιωμένη παραγωγικότητα και την ανθεκτική κατασκευή για αυξημένη και μακροχρόνια αξία μεταπώλησης.


Οι εκτεταμένοι έλεγχοι και τα υλικά υψηλής ποιότητας διασφαλίζουν ότι κάθε πτυχή του σχεδιασμού είναι εξίσου ασφαλής και αποδοτική. Επιπλέον, όλα γίνονται με λιγότερες επιβλαβείς εκπομπές ρύπων και κατά συνέπεια με λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.